top of page

Om boligprosjektet

Meld interesse

Meld din interesse og få tilsendt salgsprospekt og nyheter om prosjektet.

Romslige familieboliger med fleksibel planløsning

Hvert rekkehus har et bruksareal på 132 kvm. Boligene er moderne og innholdsrike med en praktisk og fleksibel planløsning.

Det er store balkonger på begge sider av boligen. Dette gjør at du kan nyte solen fra morgen til kveld. Med stue og kjøkken i andre etasje, skjermes disse rommene fra innsyn på bakkeplan. Det samme gjelder for balkongene oppe. Her får du skjermede uteplasser i tillegg til hageareal på bakkeplan.

Stilrent og delikat med tilpasningsmuligheter

Rekkehusene vil ha et moderne, vedlikeholdsvennlig eksteriør med sort ytterkledning og lakkerte fasadeplater. Boligen for øvrig vil innredes tidløst og stilrent, med slette overflater og nøytrale farger. Flislagt bad, bod og WC er også en del av standard leveranse.

Boligene leveres etter en gitt standard, men det er mulighet for å gjøre små tilpasninger på enkelte områder. Ta kontakt fortløpende for mer informasjon.

Planer for videre byggetrinn

Over tid skal det bygges 200 rekkehus og leiligheter fordelt over flere delfelt i området. De andre byggetrinnene vil pågå i forlengelse av veien eller på motsatt kant. Det vil si at ingen av de framtidige boligene som skal bygges vil komme i veien for rekkehusene som bygges i dette trinnet. 

De første 10 rekkehusene vil være innflytningsklare påsken 2024. Prosjektet med alle de 200 boligene er planlagt ferdigstilt i 2035. 

Spørsmål? Ta kontakt med

Ståle Ødejord

Salgsansvarlig

Florvaag Hus

Mobil: 928 10 680

E-post: sto@fhus.no

Moderne og smarte løsninger

Boligene kommer med åpen stue-/kjøkkenløsning på hele 51 kvm. Fra kjøkkenhalvdelen har man utgang til én av boligens to balkonger. Her kan frokosten nytes på finværsdager med idyllisk utsikt. Kjøkkenet, inkludert hvitevarer er levert av Sigdal - her er også avtrekk en del av standard leveranse. Eventuelle ønskede endringer på kjøkken gjøres i direkte dialog med leverandør. 

Godkjent for Husbankfinansiering!

Prosjekt er forhåndsgodkjent av Husbanken - inntil 85 % av prosjektkostnaden. Alle kan søke om lån her. Ta kontakt for å se hva husbanklånet koster deg per måned. Kjøper du bolig av oss, som er godkjent for finansiering i Husbanken, har vi ansvar for å bistå deg med informasjon om finansiering og utfylling av søknader og andre lånedokumenter. 

Få tilsendt salgsprospekt

Meld din interesse og få tilsendt salgsprospekt og nyheter om prosjektet.

Trivelige uteområder

Fellesområdene på bakkeplan legger til rette for god kontakt og sosial omgang med naboer. Dette kan være hyggelig for både voksne og barn. Det vil bli laget en lekeplass med huske, klatrestativ og sandkasse sentralt i området. 

De totalt 22 rekkehusene omkranser et romslig fellesområde tilrettelagt for lek, hygge og avslapping. På denne måten får man avgrenset område fra støy og biltrafikk og gjør det til en enda tryggere lekearena for de minste.

bottom of page