top of page

Om nærområdet

Utforsk

Natur

Golf

Handel

Barnevennlig

Utforsk Kolltveit

Noe av det mest unike med Kolltveithøyden er den frittliggende og naturnære plasseringen. Du har skog og mark rett utenfor døra, men bor likevel under 20 minutter unna pulserende Bergen sentrum. Her bor du sentralt, men likevel naturnært med Kolltveitmarka, Bildøyfjellet og golfbanen som nærmeste naboer. Kolltveit er også porten til Sotra og Øygarden, med flere attraksjoner og nydelig skjærgård. Her ligger med andre ord alt til rette for en opplevelsesrik og aktiv hverdag.

Utallige turmuligheter og naturopplevelser

Skorafjell har veldig gode turmuligheter på alle kanter. Du kan gå i lavlandet blant småtjern, langs fjæra nede ved sjøen eller oppe på fjellet med Liatårnet som mål. Like nedi bakken ligger en flott turløype som tar deg opp til Bildøyfjellet, hvor du kan velge å gå videre til neste fjell. Er du interessert i kultur og historie, finnes det også egne kulturminnestier du kan begi deg ut på.

Sotra Golfklubb som nærmeste nabo

Er du glad i golf, vil du ha stor glede av Sotra Golfklubb, som ligger i umiddelbar nærhet til boligfeltet. Golfanlegget har ni hulls hovedbane, ni hulls Pitch & Put bane og en helt ny, stor driving range som er åpen hele året. Fra flere steder på banen har du også en fantastisk utsikt som kan nytes mellom slagene.

Sartor Storsenter

Seks minutter unna boligfeltet ligger Sartor storsenter. Her finner du over 150 butikker, flere spisesteder, gokart, kino og andre aktiviteter. Med andre ord bor du landlig, men sentralt på Kolltveithøyden.

Perfekt for store og små

Kolltveit som område gjør det veldig bra på målinger av opplevd trygghet samt kvalitet på skoler og barnehager. Dette gjør at Kolltveithøyden egner seg svært godt for barnefamilier. Området er også rolig, med lavt støynivå, og passer derfor like så godt for etablerte og godt voksne. I gangavstand fra Kolltveithøyden ligger blant annet Knerten familiebarnehage og Kolltveit barneskole. 

Få tilsendt salgsprospekt

Meld din interesse og få tilsendt salgsprospekt og nyheter om prosjektet.

UTFORSK KOLLTVEIT

UT PÅ TUR

GOLF

SHOPPING

BARNEVENNLIG

bottom of page