top of page

Om utbygger

Sandland Holding

Sandland Holding opererer innenfor eiendomsutvikling, og utvikler eiendommer til både næring og boligformål. Selskapet eier store tomteområder i bergensregionen og frem til 2035 skal Sandland holding investere mer enn 1 milliard kroner i boligprosjekter. Selskapet utviklet over en tiårsperiode rundt 30 butikker for dagligvarekjeden Bunnpris på Vestlandet. Sandland Holding har siden starten for snart 20 år siden blitt en av de toneangivende utbyggerne i denne regionen.

Florvaag Hus er en av landets eldste husbyggere. Virksomheten ble startet i 1901 i Bergen. Florvaag Hus har levert boliger i generasjoner i hele bergensregionen. Vi leverer konseptene Florvaag Hus og er forhandler av Vestlandshus. Når det gjelder husbygging har vi et 100 års perspektiv. Selskapet har et mål om å være en relevant husbygger også de neste 100 årene.

Florvaag Hus Boligsalg

Florvaag Vestkyst Bygg

Vestkyst Bygg AS ble etablert i 2008 og har kontor på Tjeldstø i Øygarden kommune. Våre ansatte har lang og god erfaring fra byggebransjen, både fra store og små byggeprosjekter. Vi kan aldri tillate oss å ta snarveier, hverken med materialer eller byggemåte.

Spørsmål? Ta kontakt med

Ståle Ødejord

Salgsansvarlig

Florvaag Hus

Mobil: 928 10 680

E-post: sto@fhus.no

bottom of page